What is Navigating the City?

Navigating The City

Deze luxe gedrukte uitgave met hardcover wordt eens per jaar onder meer dan 60 hotels verspreid en ligt exclusief op 4000 hotelkamers in Den Haag en Delft.

Sinds de introductie in 2015 is Navigating The City een succes. In het aanbod van losse flyers, kaartjes en blijkt het stevige boek met harcover een welkome cityguide voor de toerist die Den Haag bezoekt. Duidelijke informatie, geschreven in 3 talen, aangevuld met prachtige fotografie nodigt uit tot doorbladeren en lezen. Naast de gedrukte uitgave is er bovendien een mobiele website waarin naast dezelfde content als in het boek ook per aanbieder ruimte is voor coupons, actie of aanbieding.

Wat is er te vinden in dit boek?

In het boek is informatie te vinden over musea, attracties, bezienswaardigheden en evenementen. Daarnaast is er veel aandacht voor shopping, horeca, attracties en winkelgebieden. Niet alleen in Den Haag , maar ook in omringende wijken zoals Scheveningen, Kijkduin en Delft.

Heeft u een hotel en ligt Navigating The City nog niet bij u op de kamers? Neem dan contact op en u de boeken worden kosteloos bij u geleverd.

Deelname

Wanneer uw bedrijf in Navigating The City staat bent u ervan verzekerd dat duizenden bezoekers per jaar aan Den Haag via deze uitgave ermee zullen kennismaken.

Wij heten u hierbij van harte welkom om deel te nemen.

Navigating the City combineert redactionele informatie met betaalde content in een zelfde stramien. De uitgave bevat dus geen advertenties of logo’s. Er komt een redactionele pagina over uw bedrijf waarin u zelf de fotografie en teksten kunt aanleveren. Heeft u geen beeld paraat? Wij kunnen dat eventueel ook voor u verzorgen.

Wanneer u deelneemt betekent dat automatisch dat u bovendien een pagina op de mobiele website krijgt. Eventueel kunt u deze online pagina tegen een vergoeding laten voorzien van een couponcode waarmee bezoekers die via de website bij u komen een actie of korting kunnen krijgen.

oplage 7000 stuks
luxe uitgave, hard cover
4000 hotelkamers
60 hotels
bereik 450.000 bezoekers
350 miljoen euro besteding
+(mobiele) website

Meer weten?

Wilt u meer weten over deelname in Navigating The City, zowel in het boek als op de website? Neem dan contact op met:

Joost Jansen
info@navigatingthecity.nl / 06 54 95 58 93

Thema's

Shopping area’s

Centrum
Noordeinde
Denneweg
Zeeheldenkwartier
Frederik Hendrikstraat
Reinkenstraat
Prinsestraat
Weimarstraat
Oude centrum (Delft)

Food area’s

Grote Marktplein
Het Plein
Javastraat
Denneweg
Noordeinde
Statenkwartier
Prinsestraat
Zeeheldenkwartier
Oude centrum (Delft)

Beach area’s

Scheveningen
Kijkduin
Wassenaar
Hoek van Holland

Gallery area’s

Korte/Lange Voorhout
Noordeinde